You are viewing : Portfolio » Residential Projects » Stone extension to Peak District National Park home

Stone extension to Peak District National Park home

Stone extension to Peak District National Park home

Completed project based in Winster, Peak District National Park. A sensitive scheme which echos the design principles of the main historic home. Stone was sourced locally to match with intricate quoin, edging and coping details. A small but bright book room extension for the family to sit and enjoy those Derbyshire views with extra light flooding in from the overhead sky-lights.

Anna was recommended to us and we were not disappointed. She helped us realise our vision of an extension to our house (in the place of an old jerry-built garage) in a Peak Park conservation area. She is clear, straightforward and professional and her plans translated onto the ground without a hitch. She also knows the local building industry and recommended a contractor who did a great job for us.

David Frederickson